Fleur & Roos

Lunchroom Website

Klant
Fleur & Roos

Website
www.fleurenroos.nl

Diensten
Webdevelopment & Webdesign
Content Creation & Branding
Logo Design

Het project

Ben je eigenaar van een lunchroom en op zoek naar een professionele en betaalbare lunchroom website? Bij Orange Purple ontwikkelen we websites van hoge kwaliteit die de charme en sfeer van je lunchroom perfect vastleggen. Fleur en Roos is een ideaal voorbeeld van een effectieve lunchroom website, met een aantrekkelijke indeling en visuele elementen die de heerlijke gerechten en de gezellige ambiance weerspiegelen.

Onze websites zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor u beter vindbaar bent voor potentiële klanten. Wij begrijpen de unieke behoeften van lunchrooms en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw stijl en aanbod. De website bevat een simpel navigeerbaar menu, uitgelichte gerechten en een design waarin je jouw gerechten en sfeer optimaal kunt presenteren. Laat ons u helpen bij het creëren van een lunchroom website die niet alleen indruk maakt, maar ook bijdraagt aan de groei van je lunchroom.

Wil je een lunchroom website laten maken?

Bij Orange Purple hoef je voor een lunchroom website niet de hoofdprijs te betalen: je kunt al een website laten maken voor een lunchroom met volledig responsief design, domeinnaam en hosting vanaf EUR 900,-. Meer is altijd mogelijk met de Content Creation & Branding opties. We denken graag met je mee zodat je gasten de online ervaring hebben die past bij jouw lunchroom. 

Kosten

Uitgesplitst per dienst. Alle combinaties zijn mogelijk.

Webdevelopment & Webdesign
EUR 1100,- excl. BTW

Content Creation & Branding
EUR 1000,- (incl. strategie, teksten, foto’s en nabewerking

Logo Design
EUR 300,- (incl. strategie en bronbestanden)

Dan kun je een website door ons laten maken, inclusief webdesign. Wil je een uitgebreider pakket? Dan doen we daar ook Content creation & Branding bij.

Wat jij specifiek nodig hebt. En dat stemmen we graag samen af. Denk aan bijvoorbeeld blogs, vindbaarheid, foto’s en afbeeldingen en merkpositionering. Maar ook logo’s, visitekaartjes, e-mail signatures, flyers, brochures enzovoorts.

Ok. Dan betaal je alleen voor de website en bijbehorend design. Je levert zelf alle content op, waaronder teksten, foto’s en logo.