Insights

Korte tekst voor deze zeer interessante en leerzame blog. Het is belangrijk dat de tekst voor deze prachtige blog maximaal 2 regels lang is.

Hoe plan je succesvol een website?

Het creëren van een succesvolle website begint niet bij het ontwerp of de ontwikkeling, maar bij het stellen van duidelijke en meetbare doelen. Als experts in webontwikkeling begrijpen wij bij Orange Purple hoe cruciaal deze eerste stap is voor het succes van je project.

Lees meer >>

Hoe SEO jouw organisatie kan laten bloeien

SEO, oftewel Search Engine Optimization, is de kunst en wetenschap van het optimaliseren van je website om de vindbaarheid, relevantie en populariteit te vergroten. Het draait om het verbeteren van zowel de technische aspecten van je site als de inhoud, zodat je hoger scoort in zoekresultaten. Dit zorgt ervoor dat je website gemakkelijker gevonden wordt door gebruikers die op zoek zijn naar jouw diensten of producten.

Lees meer >>

Wat maakt een goede website?

Een goed websiteontwerp is cruciaal voor het succes van je onderneming. Het verbetert de gebruikerservaring, bouwt vertrouwen en geloofwaardigheid op, verbetert je zoekmachinerankings, verhoogt conversies en houdt bezoekers betrokken.

Lees meer >>

10 belangrijke lokale SEO-tips voor kleine bedrijven

Als eigenaar van een klein bedrijf weet je hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn voor je lokale klanten. Lokale SEO kan je helpen om je online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten in jouw regio te bereiken. Als SEO specialist deel ik graag tien praktische en haalbare lokale SEO-tips die je kunt toepassen om een SEO-boost te krijgen en je bedrijf te laten groeien.

Lees meer >>

hoe maak je een effectieve landingspagina die converteert?

Een landingspagina is vaak de eerste kennismaking die een potentiële klant heeft met jouw bedrijf. Het is daarom essentieel dat deze pagina niet alleen de aandacht trekt, maar ook bezoekers aanzet tot actie. Als ervaren website bouwer deel ik graag mijn expertise over hoe je een effectieve landingspagina maakt die converteert.